Čišćenje objekata

ČIŠĆENJE POSLOVNIH I STAMBENIH OBJEKATA

  • Čišćenje kancelarijskih prostora
  • Čišćenje zgrada i ulaza
  • Čišćenje stambenih objekata
  • Čišćenje kancelarijskih prostora

Agencija ,,SJAJ“ je tu da kreira i uradi program čišćenja vašeg kancelarijskog i radnog prostora.

Jedan od uslova da bi vaši klijenti i kupci bili zadovoljniji a vaši radnici kreativnijii i sa više morala je svakako da prostorije u kojima radite budu savršeno čiste.

Mi smo tu da umjesto vas vršimo sve poslove čišćenja tako da vama ostaje da se skoncetrišete na vaše kvalitetnije poslovanje a da pri tome nerazmišljate o čistoći vaših prostorija.

Naš program čišćenja ćemo prilagoditi prema vašim zahtjevima i potrebama tako da nudimo svakodnevne , sedmične ili mjesečne usluge čišćenja.Cijena čišćenja zavisi od stepena zaprljanosti i veličine prostorija .Pozovite nas i besplatno ćemo na licu mjesta izvršit uvid u prostorije i dati ponudu za naše usluge.

Agencija,,SJAJ“ radi sa strogo biorazgradivim sredstvima za čišćenjei sa mirisnim dodacima tako da će vaše prostorije po našem odlasku biti ispunjene mirisom i svježinom .Molimo vas da nam ukažete povjerenje a Agencija ,,SJAJ“ za svoje obavljene usluge garantuje kvalitet i potpunu diskreciju.

  • Čišćenje zgrada

Agencija ,,SJAJ“ nudi redovno,periodično održavanje čistoće vaših stambenih jedinica i po pozivu vaših predstavnika kućnih savjeta ili upravljača zgrada ljudi iz našeg tima će odmah biti na usluzi i pri pregledu stambenih zgrada (zaprljanosti i broja etaža) u što kraćem periodu dostaviti ponudu za čišćenje i održavanje istih .

Uz održavanje zgrada nudimo i dodatne usluge:

– čišćenje snijega ispred ulaza u zgrade u zimskom periodu

– kontrola ispravnosti sijalica unutar zgrada i vani i njihova zamjena